Karpervissen in Frankrijk : Vissen in de herfst

Published On 27-04-2015 | Karpervissen in Frankrijk

Met de nodige voorbereiding, de juiste apparatuur en een goed gekozen en bereid snijden alle karpervissers kunnen genieten van een mooie herfstdag. Niet voor niets oktober en november worden beschouwd als de beste maanden van het jaar tot een van de dikke dames op het tapijt te krijgen.

Ongewenste vangsten kan worden vermeden door het verlaten van een beetje haar. Lood van 100 gram is ideaal voor snelle en stabiele haak in de mond haken voor Karpervissen in Frankrijk r. Het hoofd van fluorocarbon lijn en bodem kan worden verzwaard met lood aanhalen. Bijvoorbeeld, elke blijft perfect op de bodem, zelfs als de putjes van het bevestigingsmateriaal zelf. Een vis die is rond het gewricht te hebben, waardoor veel turbulentie overal om je heen, en de verwachting is dat al niet te gemakkelijk komen op de grond.Een goed platform mag niet snel raak neergelaten en coatings, meer rigide wijzen erop dat de beste keuze. Als een kleine geheime tip, kan haken coating worden verwijderd die de garantie op de haken toegenomen.

Uw perfecte camouflage apparatuur is een must in de herfst. Het gebruik van onzichtbare fluorocarbon leiders, leidde baksteen imiteren en haken Karpervissen in Frankrijk met teflon coating wordt aanbevolen. Het is cruciaal om goed selecteren zijn hardware. Bovendien is het belangrijk om een ​​goede fitting die haken karper perfect gebruiken. Omdat het altijd om rekening mee te houden ongewenste bezoekers, is het raadzaam om een ​​platform dat ongewenst contact niet vastklampen gebruiken. Een “KD Rig” – ontworpen door Kenny Dorsett een van de beste vissers in het Verenigd Koninkrijk – in dit geval zou het niet de beste keuze, maar een “No Rig Knot” met een kleine aanpassing aan de andere kant zou het zijn karper vissen in het werk in de herfst beter. Het haar kan hier worden toegepast later om te voorkomen dat klitten rond het oog van de haak

Uiteindelijk te eindigen adviseren wij u om grondig te scannen de omgeving voordat u begint te vissen. Want soms een goede analyse stelt u in staat om te zien dat er een boomstam in het water of veel wortels die de Karpervissen in Frankrijk zal houden wanneer ze voelen zich aangevallen en opgehangen aan de haak.

Like this Article? Share it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *